7 мiсяцiв вiйни

 Сім довгих місяців, як йде моя війна.
 Моя війна, яка помножена на долі.
 Я відчуваю на душі поріз від скла.
 Подряпин безліч біля неба та у полі.

 Сім довгих місяців - здається, що я сплю.
 Це сон кошмарний і ніяк він не скінчиться.
 Несамовито рідний Харків я люблю.
 І Новий Рік, коли нема безсоння, сниться.

 Сім довгих місяців - чуже все навкруги.
 Повітря інше, інше сонце, запах квітів.
 В трамваї харківському ще мої думки.
 Перед очима мій театр, поезій миті.

 Сім довгих місяців - і ниє серце враз.
 Додому хочеться, так хочеться додому.
 В моєму Харкові лунає теплий джаз.
 Ще зовсім трохи - і зустріне Харків вдома.

 25. 09. 2022.


Рецензии