Грею руки

   Н.Бидненко
Грію руки в забутій любові…
Як же ранять оці холоди!
До тепла у єдиному слові
Ти веди мене, пам’ять, веди.
Де ромашка-ворожка сказала:
«Вірно любить, тут зайва журба!»
 Та було пелюсточків замало
 І не справдилась та ворожба.
 Знаєш, вперше і, мабуть, востаннє
 (Гей, думки мої, так не спішіть!)
 Хочу руки, зігріті коханням,
 Притулить до твоєї душі.
***
Грею руки в забытой любви...
Как же ранят уже холода!
К теплу в единственном слове
Ты веди меня, память, веди.
Где ромашка-гадалка сказала:
"Верно любит, тут лишняя грусть!"
Лепесточков так не хватало
Не сбылось то гаданье и пусть...
Знаешь, первый и в последний раз
(Прочь, мысли мои, так не спешите!")
Хочу руки , согреть любовью у нас,
И прикоснуться к твоей душе.


Рецензии