Хитра мишка

Вхопив котик Мурчик мишку
Вранці біля хати.
"Це ти всю ніч шкряботіла,
Не давала спати?"

З переляку затремтіла
Мишка, розгубилась.
- Відпусти мене, будь ласка.
Це не я зловилась. -

"Як не ти?- питає котик. 
Кого ж я тримаю?" -
- Іншу, зовсім іншу мишку.
Я ж в садку гуляюк,

"Як ти не ти, - каже котик, -
Гуляй собі нишком.
Замість тебе з`їм цю іншу,
Зовсім іншу мишку".

       2013


Рецензии