Дайте бога менi такого
Щоб одразу його впізнав.
А коли я впізнаю Бога,
Я скажу йому все, що знав,
Все, що знаю, на що надіюсь,
Як я мрію і чим живу.
Хай сподвигне мене на дію,
Щоби чин вчинив наяву,
Аби став я таким героєм,
Хто спасає усіх людей.
Нас у Бога таких буде двоє,
Бо той, Перший, вже не прийде.
Бо той, Перший, уже з'являвся.
Вже молитися нас навчив.
Тільки люди його на розп'яття
Підняли, щоб не говорив.
Не боюся розп'ять й іуди,
Не страшусь з Богом нікого.
Я кажу і казати буду
Все, що скаже мені мій Бог.
Дайте бога мені такого...
"Дайте бога!", – душа кричить!
Знаю я, як пізнаю Бога,
скаже він мені: "Не мовчи!".
Свидетельство о публикации №122092302431