Похвала гумору

 На сцені  якось Гумор виступав,
Дотепно говорив та все до діла.
З Добром у залі поруч Зло сиділо,
І гострі стріли  Гумор в Зло пускав.

Раз-по-раз сміх зривався в глядача,
Лунали оплески, Добро сміялось,
А Зло -  ще більш, до сліз розреготалось.       
"От стерво! - каже. - Вірно приміча!"

           2013

 


Рецензии