На перехрестi

Дві дівчинки стоять на перехресті,
Чекаючи зеленого сигналу.
Обидві сяють формою шкільною,
З великими портфелями в руках.

Тримає старша меншеньку за руку
І дивиться на неї так дбайливо,
Що в тій увазі щось від материнства
Майбутнього вгадалося мені.

       2013


Рецензии