Пульс вiйни

 Я молила всіх Богів, щоб ти вернувся.
 Ці півроку я жила одним тобою.
 Ти завжди в моєму серці, небі, пульсі.
 Дочекалась я тебе, мій світ і доля.

 Твої губи найсолодші - краще меду.
 Я тону в твоїх обіймах, що зігріли.
 Будь завжди зі мною - більше і не треба.
 Найжаданіший мужчина. Ми зустрілись.

 Я за тебе хвилювалась, ніч не спала.
 Ніч - то проміжок між лютим та безсонням.
 Я тебе завжди на дотик відчувала.
 І думки про тебе - ліки від агоній.

 Мені так кортить надихатись тобою.
 Запах твій - близький та рідний, до нестями.
 Коли ти вернувся, пахне світ весною.
 Від розлуки ще живі вчорашні рани...

 22. 09. 2022.


Рецензии