Вiхола

Розгулялась віхола по подвір`ях,
Всюди сніг розвіяла, наче пір`я,
Кулаками грюкала в двері з ганку,
Всіх-усіх розбуркала на світанку,
По дахах пробіглася, щось звалила
І важке під вікнами прокотила.

Нуртувала віхола, вила дико,
Доки не втомилася, важко диха,
Чути: стогне, стелиться біля хати,
Позіхнула солодко, лягла спати.

          2013


Рецензии