Батькiвщина
Туди, де чекоє Ассоль
Веде мій шлях як вибір
Серед столітніх дібров.
Туди, де мама молода
І тато щось несе від зайця
Цвіте бузок і пятірня
Яку взяла на щастя.
Туди, де хата запашна
Весною у вишневім цвіті
Де є криниця і вода
Як люстро, щоби пити.
Туди, де чашка молока
І хліб ще теплий із печі
Туди, де маю сенс життя
Що любо для душі
(24.04 2022)Київ
Свидетельство о публикации №122092103735