В разлуке

Це ж було щастя! -Ти подряд зі мною,
В очах твоїх бачити сяйво любові!
Ніжно тримати долоней коханність
Та розкривати думок бездоганність...

Музика скрізь, там де ти!
Прочь нестримність.
Ти моя доля та радість, безмірність.
Скілько протримаюсь разом без тебе!
Все не до тями з тобою, у мене...

З ранку складаю про тебе вірши.
Де, Ти, мій, любий?!
Звісточку йшли...!


Рецензии