Сентябрь 22

   Sometimes need
simply
  go to frankly use :

  Where's a crucial
the point  -  when logs got_loosed by
  River over whisper           ?

 - Mein Bruder ist ein Wunderbaren Mensh !
 - Meine Krankensc4weste ist sehr Professiomelle , Grosse Profi  !-?

 -  А - брёвна , по течению
   уходят ниже , -  Дай УКВ !  , подзаряжал - ?

   - В сеть что-ли ?
   - Близко !

  Sometimes need i
to go the Trush
 this burden is not
  Шайшэ 

 -  Until the limits , ближнего
  Китая


Рецензии