Прийшла моя вдовина третя осiнь

Прийшла моя вдовина третя осінь
Спокійно, непомітно, наче сон,
А серце тихо, ніжно Бога просить:
"Хай буде мій спокійним горизонт.

Самотність хай мене не зломить в силі,
На Тебе я надію покладу!"               
 Моє життя не скінчиться в могилі,
Бо я до неба, до Ісуса йду!

Йому усе життя я присвятила,
Його хвалити хочу повсякчас,
Моя Він пісня, радість, втіха,сила,
Він зробить все, щоб вогник мій не згас!

Моє життя в Його святих долонях,
Всі дні давно полічені вже Ним,
Хоч сивина видніється у скронях
Мій дух назавжди буде молодим!
19.09.2022
©Віра Українка


Рецензии