ОЧИ ни украинском
Чарівні очі, наче промінь сонця,
Це світло, аж до серця достає…
Всі почуття - іскряться, аж до донця,
Тетяна: гарна квітка, та ім’я твоє!
Сором’язливо опускаєш своі очі,
Та тільки, я читаю все і враз, по них…
Вони вже мені сняться довгі ночі,
В них закохатися - солодкий мед, та гріх!
А сонце світить, кожен день нас гріє -
А очі гріють моє серце, повсяк час…
Хто закохавсь, тай завжди проних мріє,
Це найсильніше в світі почуття: на все життя, на довгий час!
19 травня 2022 рік
Свидетельство о публикации №122091805297