АННА на украинском

         Аня
Вона в любові виросла, чарівна-
Батьки їй душу, все кохання віддали…
Вона з принцеси, виросла - царівна,
Кришталь кують,  лиш майстри, ковалі!

Неначе квітка, всіх вона чарує,
Всіх обігріє серцем, як свята -
Усмішку й радість все вона дарує,
Одна така із тисячі, від ста!

А роки все пливуть, нема зупину-
Вже й син як лицар, був колись маля…
Слова лиш теплі за столом все линуть,
Та колосяться житом всі поля!

Хай в твоїй долі, буде тільки щастя,
Закінчиться нараз та проклята війна…
Десь згинуть Путін, з ним усі нещастя,
Розквітне знову наша Україна,
як весна!

Любовь - вона сплеласть із матері іменням,
Від батька володіє миром всім…
Хай буде у житті твоїм натхнення,
Ми тебе любим Аня, серцем всім!

9 липня 2022 рік


Рецензии