Дидед вилер
Апай авур чи шелни ,хъвер.
Рикlин гьарай, квез зи эвер,
Сефилармир дидед вилер!
Дидедин рикl зайифармир,
Хатурар хаз гьайифармир
Ялгъуздиз тек кlвале тамир,
Сефилармир дидед вилер!
Дидед вилер, дидед вилер,
Хкахь тийиз куькlвей шемер.
Рикlел гъваш квез авур туьмер,
Сефилармир дидед вилер!
Кьепlин кьилихъ физ ахварал,
Акъудиз гагь кьаз гъилерал,
Гъетер хьайи чи кьилерал,
Сефилармир дидед вилер!
Свидетельство о публикации №122091803007
Сельмина Курабекова 19.09.2022 00:12 Заявить о нарушении
Фатимат Османова 25.09.2022 16:20 Заявить о нарушении