Я не люблю
Що в Україну прийшла не війна
Ненавиджу свинцеве небо
Що з собою вона принесла.
Проклинаю військову машину
Після неї земля в кусках
І відраза, що вбили дитину
Та катують людей у містах.
Я не люблю, коли танком на хату
Або дулом жінці в живіт
Не терплю тих, хто сіє оману
Заховавши кулак до штанів.
Я жалію себе, коли плачу
Відчайдушно в небо кричу
За життя рокові результати
Я нізащо не потерплю.
(11.03.2022) Київ
Свидетельство о публикации №122091706415