Whitish robes две 23-29

 It is much
 rainy days

Which we call - as  an Auturmn
Say me kiss und minimum hugs before
 last Good-byes  entiendos what's it going
 
  Soul as in Вуду  - is
 turned apart
-  Sorry  ,
   всё
        тягу4ие sopli

 - Lungs u ' checked ?
   They said  is got a normal-saturation  of 0_2  for a goat

  -  Ты - дура прищепку на-finger , что за-чудо прищепка- э гаджет ?
   Насыщение of colour  может быть только у Painters
        в гробнице Рамзеса  ~
   but genetically you can
  Мышь , fuck the mice , c какого-Ты тут боку - ?
  - Так а я по программе :  -  " Здоровье to Мsk + MO  "

 -  Better u advise-d
 by leading doctors
    or somewhat  ?

 -  K ведьмам думаешь уйду - ?
 -  Никуда ни денешься - in

  the 

  darkness i will wear out down put
 on floor mine clothing-s
 - What that , i'm a robot  ?
 - Take me
 - No penetration deep-inside - it is an Rule !
   Instruction


Рецензии