Я мiг би зробити тi фото, де мури старi

Я міг би зробити ті фото, де мури старі
складаються з древнього каменю давніх історій,
а вільної Вісли звабливе безкрайнєє море
приваблює серце поета щасливістю мрій.

Я міг повсякчас знимкувати сто тисяч світлин,
в яких все одно неосяжним залишиться Краків,
і юні безхмарні обличчя дівчин і хлопаків
підкреслюють Кракова вічність і вересня плин.

Я міг би увічнити все, але я не зумів,
та я не зробив того дня ані жодного фото.
Всі знимки – то марна смішна чоловіча робота,
бо сенсу у фото нема, як тебе не зустрів.


Рецензии