Ранок - не ранок

Ранок - не ранок. Все ж ніч переходить
Знехотя в ранок.
Танець сніжинок дрібних. Прохолодний
Ніжний серпанок.

Небо й земля.
В них один, охолоджений, колір,
Плине сонце поволі
До горизонту здаля.

Де вона, мить переміни?
Маски-обличчя
Сині, мов стіни,
Фарбовані нііччю.

В ніч цю досвітню,
Тишею повна по вінця,
В пальті голубім ледь помітна ти.
Стоїш на трамвайній зупинці.

        2013
 


Рецензии