Храм суму

Храми суму,
Готична Європа
В тремтливому світанні,
І тремоло весни -
В дещо незграбному привітанні.

Ті, з ким
Доля то поблажлива, то грайлива,
Грають у світоглядні жнива.

У світах Данте
Та поза Блейка
Моделлю

Розквітають
Спогадів акварели, і,
В долини кидаючи
Німфоподібну знань жагу,

Вони споглядають мереживно-витончену
Наснагу.


Рецензии