Вiршi в дiвочiй душi мають кiлька причин

Вірші в дівочій душі мають кілька причин.
Перша причина – це, звісно, любов, це – кохання.
Пишеться кожний рядок, кожний вірш – мов останній.
Перша причина – любові дівочої чин.

Друга причина – любов, що не має лиця.
Це – та  любов, що допоки лиш вихід шукає
і на любого дівочу увагу звертає,
хто лиш з'явився... Така вже причина оця...

Третя причина – січневі обійми розлук.
Холод прощання з любов'ю, що не відбулася,
з тою любов'ю, що втілитись не спромоглася,
що залишила на пам'ять лиш голосу звук.

Пишуть і пишуть дівчата дівочі вірші.
Пишуть і вірять, що вірші – страждають, як люди.
Пишуть з любові, що є, що була і що буде.
Пишуть, бо щастя – незламне в дівочій душі...


Рецензии