Хмари тут - такi ж, як у нас...

Хмари тут – такі ж, як у нас...
Тільки у нас – найкращі.
Знаю, прийде ще добрий час,
щоби хмари усі – наші.

Вірю, що вернеться щастя моє,
що щастя зі мною ще буде.
Вірю, що щастю притулок дає
земля, де живуть добрі люди.

Хмари летять – не зупинить ніхто.
Хмари за мить – в Україні.
Хмари по небі – до щастя місток.
Хмари – од Бога, бо – вільні.


Рецензии