***

Склались так обставини: вперше у житті
В день свого народження так далеко ти.
Кілометрів тисячі треба подолати
Щоб тебе, нашу красуню, міцно обійняти...
Про сумне не буду я в цей прекрасний день -
В день коли родилася Найкраща із людей.
Наша люба Донечка, Внучка і Сестрюня!
Береже хай Бог тебе, наша красотуня!
З легкістю хай стелиться твій життєвий шлях,
А посмішка і щастя блиск - завжди в твоїх очах.
13.09.2022


Рецензии