Я знаю, як пахнуть твоi долонi

Я знаю, як пахнуть твої долоні
і запах твого плеча.
Я знаю, як пахнуть твої скроні.
І губи... У будь-який час...

Чарівна примара твоїх ароматів
моє прикрашає життя,
і хочеться пісню хорошу складати
про подих і серцебиття...

Коли ти мені утикаєшся в груди –
так маківка пахне твоя.
Я дихав тобою і дихати буду –
без тебе не дихаю я.


Рецензии