Тренди

Навіть якщо і коли
Знову Ваше ім'я зникне
Зі списків трендів,
На нього полюватиму я,
Як на легенду.

Як на простір напрочуд новий,
На ігристі води Амазонки,
На ацтекських мелодій вир,
На змагання з го та маджонгу.

І у випадку, якщо зникне все,
Погасне раптово світло,
Я буду Вашою флешкою,
Радіостанцією, пюпітром,

І симфонія свободи
На облитих вогнем берегах
Зафіксує і Вашу вроду,
І втому в моїх очах,

Бо всі ці тренди -
Долі примха,
В реалії хепі-енду
Приходить Нарасімха.


Рецензии