Навколо

Якщо навколо стільки пригод,
Як лишитися осторонь?
Якщо взимку стільки негод,
Навіщо навколо постери?

Якщо в ритмі моїх сподівань
Небесні вібрації,
Навіщо лунає список бажань
Без редагування й фільтрації?

І бачать всі, що навколо нас -
Не просто Матриця, не просто Куб,
А закритий на певний час
Елітарний читацький клуб.

І книги чекають протягом сотень століть,
Аби пригорнули їх і прихистили,
Навколо ж космос бринить
Надшвидким випроміненням сили.


Рецензии