Дощить...

Дощить...
Торкають краплі мідні струни.
На серці холодно і сумно.
Струна від дотику бринить.

Дивлюсь...
Перлинки пройдешнього літа
лягли на ноти білим цвітом.
Туди я знов не повернусь.

Приспів:
А небо почує усі слова
що серце промовляє, коли мовчать вуста.
Даремно не вірили у дива.
А Бог благословляє, коли любов чиста.

Схилюсь...
Довірю серце тільки Богу.
І Він підкаже ту дорогу,
де я піду та й не зломлюсь.

Молюсь...
Хай захистить тебе від болю
щоб подолав ти злу недолю
й додому з миром повернувсь.

Приспів:
А небо почує усі слова
що серце промовляє, коли мовчать вуста.
Даремно не вірили у дива.
А Бог благословляє, коли любов чиста.


Рецензии