Музика

Що там із часом?
Він розчинився у статиці.
Що там з коханням?
Деградувало в естетику.
Мандри поділись куди?
У масці проходять повз.
Що там із серцем?
Довічний некроз.
Що зі словами?
Розтрінькали всі.
А що з думками?
Хтось їх душив у росі.
Тиша нічна звільнилась завчасно.
Страхи усі споживав чугайстер.
Айстри мені не даруй -
Це така собі конотація.
Музика зникла -
Лишилася реверберація.


Рецензии