Щось зi свiтлом не те - я собi не сподобався...
Так буває, коли не співпали на мить світло й тінь.
Так трапляється в мить, коли день вже іде, скоро смеркнеться.
Коли дзвони вечірні вже більше б'ють ніч, а не дзвін.
Може, теж так буває, щось власне зі дзеркалом трапилось.
Це буває, коли лиш на мить ти обрав не той кут...
Лиш на мить ти обрав не той кут – і позбавишся радості.
Мить єдина-одна – і про радість вже можеш забуть.
Ми йдемо до дзеркал, як ми часом йдемо до надії,
Хочем, хай хоч на мить, та побачити кращим свій лик.
І тремтять в дзеркалах – світлом й тінню спотворені – вії...
Може, дзеркало було не те... Може – мить... Може – вік...
Свидетельство о публикации №122091205056
Точно, Миклош! Может не то зеркало, может время, а может быть век!
Спасибо! Всех благ!
Инна Гаврилова 12.09.2022 18:14 Заявить о нарушении
И ещё в украинском «вік» – это «возраст»
Многомерность
Миклош Форма 12.09.2022 18:44 Заявить о нарушении