Чекатиму горою

На руках ти томна та легка,
Квітливо ніжна та своя,
Літаєш в сонних небесах,
Та в землі-дирі чекаю я.

Де сонця променів немає,
У попелі своїх надій топлюсь,
Тоді ця радісна мелодія заграє,
Коли в обіймах твоїх я змолюсь.

Не сумнівайся, не думай зле,
Що вічно я по колу хожу,
Це шип троянди шкіру рве,
Це біль, що ні на що не схожий.

І зроблю все, чекатиму горою,
Щоб на схід дивитися з тобою.


Рецензии