Кроют 22 яkъ v karaoke

  Вот & kончилась
 Петелинка

 Отттупей тупее
 заодно

  Аh ,  ни жаль
 Проект закроют  .. .

  Под другим
 названьем  -  " Пшено-кур без ГМО "

  фирма выскочит
 sank to Lord  und USSR facilities
   тупыми гвоздями

 -  " Where we going down [out - by these]  hills ? "
     уж подпевать стал  -  Амigo!  - Чего ? - Это же всё - инструментал ! Выбери
   слова там
    Sam      : 
             -  Zerr Gut  :

  -   Mother-mia
   You were look so tired
   Please приляг
    to save Her Majesty of the Highest Strength in Scotland

  after cutting sugar canes 

 -  Да на кого Тебя оставлю ?  На - соседку ?
   раз у  тебя и - Тети нет

 -  Что-ж так  ?
   оттчас все передохли ?   ( Вли-toy : дядя Nikki ? )

 -  Фавелы ,  спускайся сверху-вниз
     хоть-иногда  ,
    в прибое искупаться !  Прогресс ведется ~  интуицией  ...

 -  Ни уходи-мать , побудь еще хоть миг со мной !
 -  34 секунды it's remaining - Your Fatter was a Gringo , Your
Mutter was 2 meters high the Queen of very secret Tribe of Cameroon in deep the jungles  !
  Twelve seconds are remaining ... What-else to add to you
  8
  6
  four -  Я так и знал
- Спасибо МoM ! 
  2 !
 Last kiss und hug it  ~

 - Good-bye , My Son , Mine lovely Babe !  - I'm switch und out , no shits
 again
 - Bye мы снимем film " Рабыня Изаура . Part 11 )


Рецензии