Осенята... Лета мои...

Праз колькі гадоў
Унук мой будзе юнак,
І нейкі мардач
Пагоніць яго ў Чачню...
Лепш сёння загіну я!..
      
          Нил Гилевич

Уже и внуки подросли.
Узнать бы им по чём фунт лиха,
И где пожарный вход и выход
У доброй матушки-земли.

Дай, Бог, прожить им без войны,
На кою мы обречены.
 
 


Рецензии