Вiрш - як тиха нiч

Вірш український, як тиха ніч, –
Пливе поволі.
З цією ніччю я віч-на-віч –
Коханець долі.

Не зупинити ні ніч, ні вірш –
Й не зупиняю.
Душа вкраїнська кохає тиш
Й життя кохає.

І вірша, й ночі цю течію
Не зупинити.
І цю віршовану ніч мою –
до дна любити.


Рецензии