Ata
Bu heyatda var qusse
Bu heyatda var keder
Bu heyatda var sevinc, xowbextlik her vaxt
Bu heyatda var sevgi
Ve hesret bir dag qeder
Cox dogma bir kesi gormiyeciy hec vaxt.
Meni uwaqliq caginda
Goye qaldirirdin qucaginda
O an qucaginda hey qurur duyurdum men
Hec vaxti unutmurdum
Ne vaxtsa meni terk edersen sen
Var menim atam o en yuksek mukafat
Neqaret:
Ay ata, mene heyat bexw etdin
Ay ta Sen menim dostum idin
Ay ata, mene heyati oyretdin...
Ay ata, niye terk edib getdin
Bu heyat bizi ayri saldi
Senin gucunu o aldi.....
Men tenha caresiz
Sensiz olub gucsiz....
Omurluk, tez ayrildiq biz
Kuplet - 2
Aylari ile satdim
Boyuyub bawa catdim
Oldu qemli gunler
Kecdi fesil, ay, iller
Ama seni ay ata
Arzuladim her gunler
Istedim toxuna
Mene yene o elller.
Var xowbextlik onda
Sen yanimda olanda
Niye bele tez getdin, bizi qoydun tenha
Sen duwunmedin hec
Heyat qerar verir tez gec
Sende atan kimi ebedi yatacaqsan daha...
Neqaret:
Ay ata, mene heyat bexw etdin
Ay ta Sen menim dostum idin
Ay ata, mene heyati oyretdin...
Ay ata, niye terk edib getdin. . .
Bu heyat bizi ayri saldi
Senin gucunu o aldi.....
Men tenha caresiz
Sensiz olub gucsiz....
Omurluk, tez ayrildiq biz
Kuplet - 3
Men indi ata olub...
Her yuku dawiyiram
Menim oz ovladlarim, var boyuk ailem
Gozlerim Indi dolub,
Seni yada saliram,
Sen meni goren an nece unudulurudu alem...
Atami yada saliram,
Atamcun oxuyuram
Atadir menim gucum, her an ve saat
Indi men tek tenha
Heyatdan soyuyuram,
Necede menasiz oldu atasiz bu heyat...
Neqaret:
Ay ata, mene heyat bexw etdin
Ay ta Sen menim dostum idin
Ay ata, mene heyati oyretdin...
Ay ata, niye terk edib getdin. . .
Bu heyat bizi ayri saldi
Senin gucunu o aldi.....
Men tenha caresiz
Sensiz olub gucsiz....
Omurluk, tez ayrildiq biz
Свидетельство о публикации №122090805441