Чаканнi цуду

Хто там шоргнуў, запалкай зоркай?
Ды не, вось яна...

На збялелым небе, зорка апошняя…

Над горадам зноў і зноў
бавоўна і грукат звышгукавога…

Пад стогн электронных гадзін
сусед прачынаецца,
каб зарабіць дзеткам на корнфлекс…

Пах свежага хлеба… ...

І кава.

Дзесьці кот, як дзіця заплакаў…

Здрыгануўшыся
ад грукату апаражняюцца
смеццевых бакаў,
мы прыціснуліся адзін да аднаго…

Мір…

Цішыня…

Хто там,
зноў,
шоргнуў
па небе
зоркай?!!!


Рецензии