Почуй

Почуй ледь помітні кроки,
Ти знову усвідомиш тишу,
І серце таке відкрите
У відлизі небом дише.

Почуй невідомість суму
І наші старії надії,
Твій дотик незримим струмом
Зігріє.

Почуй романтичні хвилі
І темп непростих побачень,
Я встигну тебе, можливо,
Пробачить.


Рецензии