У осенi - жовтi кроки i кроки червонi
і кроки червоні.
Ще крок – і межа року,
де весь світ – білий промінь.
Червоне і жовте зникнуть.
За ними – і біле.
Зелена весна звикла,
щоб квіти рясніли.
А літа всебарвного цвіт
прагне кольору жита.
Усі кольори дивний світ
вимагає любити.
Свидетельство о публикации №122090605787