Холодна врода

Ти в мами своєї від кого?
Мабуть, від античного бога.
Або ж за чіткими канонами
Ти генієм Пігмаліона
Ретельно була розрахована.
Як зірка, ти зиркаєш холодно.
Я з вроди такої холодноі
Дивуюсь немов з неприродної.
Дивлюсь, то й милуюся начебто,
Та холодно якось. Пробачте.

      2013


Рецензии