Торналар очып китэлэр

Кошларнын саубуллашу жыры
Ан,ын аларнын кайгырта
Туган якларын ташлап китэ,
hэр кылым минем озелэ

Сентябрь торналарын озата
Карваннары искэ тошерэдер
Азат итучелэрнен ихтыярын
Алга очып, табу бэхетен

Сез торналар язларда кайтып
Янэ жанымны жылытырсыз
Ел фасылларын мин яратам,
Бигрэк тэ язын, козге айларда


Рецензии