Все буде гаразд

Все буде гаразд колись, а поки
Я роблю ледь помітні кроки,
Занотовую Ваші слова та профіль,
І розділюю навпіл увесь цей космос.
Ви далеко, і там, де гримить Вітчизна,
І у снах майорить та гігантська призма,
З неба падають зорі, та їх капризи
Гідні ще однієї репризи.
Не ховаю серце - лише адресу,
Десь ва-банк, десь пас, десь нові таємні
Листопади вишневі, холодні весни,
Розчинятися в комусь так неприємно...
Там, де книги, бурхливі, мов водоспади,
Розхитали зорі новий екватор,
І забуті тренди, й нові розради
Постають з пітьми неозорим святом.


Рецензии