Трое прошаркiв всесвiту

Стрічка часу, що не має часу –
Як таке розуміти нам!?...
Може образ, а чи як прикрасу!?...
Світ духовний та Боже існують там!

А «внизу», де «важка» матерія,
Де є зорі і є Земля,
Діє сила, що «тонка» матерія
Нам закони і «час» поставля.

А прошарок «вгорі», що є Світ,
Не приймає наука ніяк
І зависла вона у «воріт»,
Бо не має ні «тут» а ні «там» –
                Стане  «бряк»!


Рецензии