Horodiste iubita

          02.09.2022 год.
           К И Ш И Н Ё В
               (Mold)
               I M N
Plai strabun,iubit,gradina in floare,
Cu oameni dragi,destepti si gospodari.

Horodiste,iesti satul meu in care,
Eu m-am nascut cu chip de moldovan.

Un sat iubit si bun ca nimeni altul,
Lumina sfanta,leagan de povesti.

Prin colbul ulitilor tale odata,
Facut-am primii pasi imparatesti.

Sat iubit cu flori la cingatoare,
Sat scaldat in gama de culori.

Esti din mosi stramosi o sezatoare,
De-mi mai bati in inima cu dor.

Horodiste iubita,meleag infloritor,
Esti vita rasadita in cantece de dor.

Din tine isi ia inceputul a vietii mele zi,
Si cat traiesc din suflet,in vers te voi slavi.


Рецензии