А вот и осень

А ОСЬ І ОСІНЬ

Нарешті в Україну завітала,
Осінь нині пані й господиня .
Різнобарвна і руда, чарівна,
Завітала пишно як  царівна!

Сама струнка вона та  гарна!
Щедра всім людям на  дарунки.
Достиглі смачненькі, і запашні ,
Овочі різні а також і фрукти!

Вона все золотом прикрасить,
Ліси сади алеї наші  парки.
Чарівна  осінь нас поманить,
З собою в лісі разом погуляти,! 

Автор Широков А. А. 03. 09. 2022 г Киев Украина. 


Рецензии