На фотаздымках

Вісіць на кожнай на сцяне
Па фотаздымку,
Дзе мы з табою па вясне
Ідзем у абдымку.

Гуляе вецер у валасах,
Пускае хвалі,
І дзве пасмешкі на вуснах
Яскрава ззяюць.

У сэрца заляцеў патрон,
І я замарыў…
Я здаўся цэлкам ў палон
Дзявочых чараў.

На фотаздымках мы з табой
Яшчэ кахаем.
А зараз нехта ўжо другой
Цябе трымае.

Я не здымаю са сцяны
Свае ўспаміны,
Авось аднойчы сыдзеш ты
У пакой з карціны.


Рецензии