Акторцi

Небесна зграя хижих птиць -
У голосі її,
У погляді - весняний грім
Та доленосність мрій.

І все проб'є той хижий звір -
І стіни, і мости,
Її життя - легенький бриз
Та вир далеких мрій.

Пакую в серце спогади
Про дружній наш ангажемент,
І тануть в небі привиди
Заплутаних у снах планет.

*Мої вітання студентам та викладачам "Карпенка-Карого", інших театральних та художніх вишів.
Бажаю стабільності серед нестабільності, мудрих рішень, вдосталь матеріалу й натхнення.


Рецензии