Прохолода ранкова хоче лоскотати

Прохолода ранкова хоче
лоскотати мій теплий ніс.
А як хоче, то і лоскоче.
Я від неї й не те переніс.

До ранкової прохолоди
в мене давні рахунки є.
Ще з чукотських сніжних походів
лоскотала тепло моє.

Прохолоди каприз ранковий
я пробачу і усміхнусь.
Забажаю снів світанкових
та й на інший бік повернусь...


Рецензии