С днём Знаний

З Днем знань!
І кожен раз – як в перший клас:
Це перше вересня у нас!
Тепер піде: дзвінки і пари,
І цих непослухів отари.
   Н. Бидненко
Хто зрозуміє, що це значить –
Знання в ці голови втовкмачить…
Лабораторки і практичні –
Усе проходить по дотичній!
Ми ж вперто трудимось, колеги,
А далі все по волі неба.
Та всі проблеми відкладемо
Й сьогодні чарку підіймемо
За цей грядущий рік навчальний,
Щоб був він світлим, безпечальним!

***
И каждый раз, как в первый класс:
Сентябрь, первое у нас!
Теперь пойдут: звонки и пары,
И  этих шкодников отары.
Кто понимает, что то значит -
Науку в головы вложить.
От лабораторки и практической
Всё проходит по касательной!
Мы так стараемся, коллеги,
А дальше всё по воли неба.
Но все проблемы отлагаем
Сегодня рюмку поднимаем
За год учебный наступающий,
Чтоб был он светлым и решающим!


Рецензии