Мо а Бело Виле!

Међу олује Живота.
Међу хладне зиме.
Сањам Аз о тоби,
Моја Бело Вило.

Мазим твоје коси,
Загрлим их мило .
Ти си моја Срећа,
Моја Бело Вило.

И сањам Аз тако,
Свако трен Свемирје.
Сваком трену оћи,
Моја Бело Виле!

И безкрајне желим,
Свег Живота било,
Заједно са тобом,
Моја Бело Вило.

Запали се ватра,
У Срце топлије,
Нек наново горе
Љубављу, Бело Вило!

Поново устаје, Сунце,
Жари му се крила,
Хтео бих са тобом,
Моја Бело Вило!

;;;;;;;;;;;

аутор Миродар Радогост Ковган,
уредник Ана Пејаковић

Ова песма је за тебе моја Чаривна Бела Вила!;;;;;;;;;;;;


Рецензии