Петух - курице!

            
           Не уважаешь ?

       Как на крыльях к ней летал ,
       Кукарекал и топтал ...

       Раздобрела от щедрот .
       Мне ж червяк не лезет в рот .

            Евгений . 2015 год .
      

      


Рецензии