В окулярах затемнених тихо живе справжня нiжнiсть
Не тому, що ховається, не через те, що вина.
А тому, що у проявах ніжності хтось бачить грішність.
От тому і не хоче себе видавати вона.
Справжня ніжність не хоче себе будь-кому видавати.
Чорних поглядів заздрісних не викликає й на мить.
Справжню ніжність потрібно від поглядів зайвих сховати.
Бо від заздрощів іноді й в подруги серце болить.
Справжня ніжність лиш в справжнім коханні зніма окуляри –
лиш у справжнім коханні усі перепони зніма.
А несправжняя ніжність не бавиться в цноти примари
і очима без сорому лізе у очі сама...
Свидетельство о публикации №122083106153